Selasa, 19 November 2013

REVIEW make up dari "topshop"

peace be upon on you!! "assalammualaikom!!"

korang korang .. nak tau tak baru-baru ni, aku pergi TOPSHOP klcc semata-mata nak beli jeng..jeng.. jeng..


 "make up" paling fav pada abad ini haha :D .. btw aku sangat suke idea dia punye "packaging & design", sangat comel dan sangat tertarik wokeh!!! korang-korang memang patut beli..kenapa kenapa kenapa patut beli..

sebabnya best dan cantik!!!!

BRONZER a.k.a bedak untuk shading


ha ini ialah bronzer, suke giler dengan bronzer ni sebab korang boleh buat tulang pipi korang tu nampak, lagi-lagi yang pipi tembam macam aku ni, so shade jelah.

KOHL a.k.a Celak

Benda ni bertujuan untuk melukis kening, warna dia dark brown dan jenis kohl ni jenis yang dah abis kita perlu sharp tapi benda ni "agak payah disitu".

LIP BULLET a.k.a Gincu


Gincu ni berwarna oren ke merahan sikit, so pada yang berminat nak berbibir ala-ala kpop boleh la pilih warna ni code N14 , ianya agak lembab sedikit dibibir, dan ada glosy-glosy sikit.

LIPS a.k.a Gincu


Okie yang ni sangat FAV "kegemaran" warna die boleh diketogerikan sebagai warna paling OMG aku pernah gune. warna merah + purple sedikit, tapi bagi yang bekulit macam aku ni memang sesuai sangat  berbibir warna ni, code dia BURGUNDY contoh nak nengok kene ke tak kene dengan bibir aku boleh lihat aksi tak berapa nak comel, gambar bawah ni....


Tadaaaaa..... hasil bersolek dan itu dia itu dia bak hang.. lipstik merah gitu.. kalau comel terima kasih, tapi kalau tak comel, takpelah nak perasan sendiri boleh hihi..
Tamatlah cerita

Untuk maklumat lanjut boleh cari kite die :
FACEBOOK : N NADDYA HASSAN

nak follow kita :
INSTAGRAM : NNADDYAHASSAN