Rabu, 5 Jun 2013

KEEKS jom main Keek para keekers

peace be upon on u!!!

hai korang, lama betol aku tak menulis di blog ni. rasa rindu pulak..

siapa ada keek angkat tangan :) hihihi .. okies kalau yang dah ade keek tu bagus! , dan pada yang takde keek tu, ape tunggu lagi buat lah...
kat dalam keek kita boeh share macam-macam tentang life kite secara lansung, dia diibaratkan korang main facebook/twitter then post status, lebih kurang lah, tapi ni versi video pulak. masa yang diambil untuk buat video di keek ni hanyalah 36 saat sahaja tak boleh lebih, kalau lebih tu serupa korang buat je account youtube kan... hahahak :P takut kalau panjang-panjang borak muak pulak orang nak layan.. ok next step.

CARA NAK DAFTAR


korang boleh connect terus ke account facebook atau twitter pada yang dah mempunyai kedua-dua account tu. pada yang belum korang ke login dahulu.


isikan segala details yang diperlukan.. itu saje senang bukan.. kalau dah ade sila-sila lah follow saya di keek :P @nnaddyahassan


Tiada ulasan:

Catat Ulasan