Sabtu, 23 Februari 2013

OUTING (sungai tengkala)

Peace be upon on you :)

Memandangkan asik bekerja didepan PC berediting jadi hari khamis lepas tempat aku bekerja buat satu outing yang boleh melegakan kepala dan membuka fikiran serta merehatkan otak. ape lagi kami ramai-ramai gegar pergi sungai tengkala. perhhh dah lama kut tak jejak kaki kat dalam sungai.. 


inilah family kami 


pintu masuk ke sungai tengkala. sungai tengkala ni terletak di semenyih ala kalau korang rajin pergi bukit broga, korang mesti lalu sini jugak :)


dekat sungai tengkala ni ada beberapa fasa anak tangga yang korang kene lalui. aku sarankan dari mula korang lakukan beberapa regangan tangan dan kaki dulu yekk. serius semput naik..tapi berbaloi naik atas-atas dapat tempat best.


dari pada atas sungai tengkala


aktiviti yang tak terlepas iaitu BBQ time.. sejuk sejuk sambil berbbq memang seronok... benda utama yang perlu ada ayam,danging,jangung,hotdog

sejuk giler air kat sini okay. beku semua


hope korang enjoys dengan cerita outing aku pada kali ni :) okies salam picca last sebelum balik dari sungai tengkala .. enjoys 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan