Isnin, 25 Februari 2013

KAD KAWIN + BUSINESS CARD ++ kreatif & comel

Peace be upon on you...

siapa nak kawin!!!!!! semua orang nak kawin kan :P
siapa nak tempah business card!!
siapa nak tau design comel!!!


kat mana nak buat kad kawin/ business card/ table center piece yang style + comel + mudah difahami + kreatif + mengikut citarasa korang ..semestinya hanya di najlaaman..

inilah gadis comel NAJLAA AZMAN  
dan ini artwork nya....

WEDDING CARD
ni salah satu contoh kad kawin yang dibuat oleh si comel tu. apa yang aku paling minat sekali dengan hasil kerja tangan nye ialah sangat mudah difahami dan sangat comel, serta hasil kerja yang nya yang sangat kreatifffffffff..

kenapa aku cakap "mudah difahami"...

semua kad kawin wajib ada peta dibelakang untuk memberi panduan tetapi apa yang membezakan kad kawin dari najlaaman. petanya yang bewarna dan mempunyai logo-logo penting dan yang buat kita lagi senang nak faham :),pemilih tulisan juga amat dnitiberat . 

selain dari membuat kad kawin, najlaaman juga membuat...

BUSINESS CARD

TABLE CENTER PIECE

info :untuk maklumat lanjut korang boleh click NAJLAA AZMAN 
- www.facebook.com/jelaman


Tiada ulasan:

Catat Ulasan