Isnin, 25 Februari 2013

KAD KAWIN + BUSINESS CARD ++ kreatif & comel

Peace be upon on you...

siapa nak kawin!!!!!! semua orang nak kawin kan :P
siapa nak tempah business card!!
siapa nak tau design comel!!!


kat mana nak buat kad kawin/ business card/ table center piece yang style + comel + mudah difahami + kreatif + mengikut citarasa korang ..semestinya hanya di najlaaman..

inilah gadis comel NAJLAA AZMAN  
dan ini artwork nya....

WEDDING CARD
ni salah satu contoh kad kawin yang dibuat oleh si comel tu. apa yang aku paling minat sekali dengan hasil kerja tangan nye ialah sangat mudah difahami dan sangat comel, serta hasil kerja yang nya yang sangat kreatifffffffff..

kenapa aku cakap "mudah difahami"...

semua kad kawin wajib ada peta dibelakang untuk memberi panduan tetapi apa yang membezakan kad kawin dari najlaaman. petanya yang bewarna dan mempunyai logo-logo penting dan yang buat kita lagi senang nak faham :),pemilih tulisan juga amat dnitiberat . 

selain dari membuat kad kawin, najlaaman juga membuat...

BUSINESS CARD

TABLE CENTER PIECE

info :untuk maklumat lanjut korang boleh click NAJLAA AZMAN 
- www.facebook.com/jelaman


Sabtu, 23 Februari 2013

OUTING (sungai tengkala)

Peace be upon on you :)

Memandangkan asik bekerja didepan PC berediting jadi hari khamis lepas tempat aku bekerja buat satu outing yang boleh melegakan kepala dan membuka fikiran serta merehatkan otak. ape lagi kami ramai-ramai gegar pergi sungai tengkala. perhhh dah lama kut tak jejak kaki kat dalam sungai.. 


inilah family kami 


pintu masuk ke sungai tengkala. sungai tengkala ni terletak di semenyih ala kalau korang rajin pergi bukit broga, korang mesti lalu sini jugak :)


dekat sungai tengkala ni ada beberapa fasa anak tangga yang korang kene lalui. aku sarankan dari mula korang lakukan beberapa regangan tangan dan kaki dulu yekk. serius semput naik..tapi berbaloi naik atas-atas dapat tempat best.


dari pada atas sungai tengkala


aktiviti yang tak terlepas iaitu BBQ time.. sejuk sejuk sambil berbbq memang seronok... benda utama yang perlu ada ayam,danging,jangung,hotdog

sejuk giler air kat sini okay. beku semua


hope korang enjoys dengan cerita outing aku pada kali ni :) okies salam picca last sebelum balik dari sungai tengkala .. enjoys 

Ahad, 10 Februari 2013

wedding prop


Assalammualaikom...

prop untuk bergambar #propwedding.. dah memang menjadi satu trend kat mana-mana tempat yang berlansungnya satu acara per- kawinan or per- tunangan yang ada prop untuk nampak lebih bermakna dalam setiap gambar. dan dan sangat sangat comel!!!!!