Khamis, 24 Januari 2013

follow TWITTER : lebih mudah berinteraksi :)

hai korang.. aku nak minta maaf pada siapa yang rajin tanya soalan kat dalam Facebook aku dan ada yang aku tak sempat nak reply, sebab aku jarang nak main facebook or layan im im orang. kalau lebih senang korang bolehlah follow aku kat  Twitter dekat situ aku lebih mudah untuk menjawab soalan-soalan :) .

POTONG RAMBUT bowlhair cut/mushroom hair

lama betol tak update kat blog :). cerita terbaru untuk tahun 2013

sabtu lepas aku baru je pergi potong rambut aku, mula-mula nak buat rebonding je tapi lepas buat rebonding rambut jadi giler V*** rosak, sedih giler masa tu ye la dah panjang kan.so time rosak tu si tukang buat rambut sibuk kata potong sikit la rambut hujung ni rosak dah,so aku buat keputusan untuk potong ..

ni rambut sebelum iaitu rambut sidecut,tpi ni masa baru potong sidecut,sekarang sidecut tu dah panjang so aku ambil keputusan buat rebonding biar nampak lawa,tapi jadi lain lak, so aku pun potong sikit.

okies selepas potong jadi la macam ni,ni esoknnya tp sebenarnya rambut bawah2 tu rosak giler terpaksa aku iron. time tengah dok iron rambut tetibe rasa serabut,aku capai kunci ajak adik teman pergi potong lagi.

yeah dan sekrang jadilah macam ni baru puas hati aku.ni masa baru balik dari kedai potong rambut murah habis die potong rambut aku RM8 je tau tak.. tapi sebelum aku pergi kedai nyonya ni aku buat research dulu nak wat rambut ape..

yeah ni la contoh rambut yang aku pilih :) rambut mangkok atau mushroomhair :) dan aku suka :)

adakah aku nampak seperti aweks2 the beatles/changcutters from indo/noh hujan erkk hahahaha :P rambut peliks adalah pilihan aku..

contoh video boleh lihat bawah ni