Sabtu, 13 Oktober 2012

trends STUD SPIKES - beli online or buat sendiri

Assalammualaikom

hai kawan-kawan 

STUD SPIKES trend ape benda tu ek???



stud ialah benda yang timbul  macam gambar diatas. kalau dulu kita boleh nampak budak-budak punk selalu pakai pakaian yang jenis ade stud spikes ni tapi jangan terkejut pulak bila nampak aweks2 ladys pakai dan jangan pulak kita ketogerikan orang yang pakai tu "budak PUNK" sebab sekarang sudah menjadi trend fashion pada anak muda memakainya.

contoh - contoh stud spikes :


bukan hanya pada pakaian tetapi kita juga boleh gayakan pada kasut, gelang, handbeg, cover fone, skaf head dan macam-macam lagi. saya dah dapa satu :)

skuff
ada beberapa shop online yang jual stud spikes ni...............................

selain itu korang pon boleh cuba buat sendiri, try ikut contoh tuto dibawah ni :) untuk buat kat highheels
atau search je di youtube ya :) selamat mencuba .


PESANAN RINGKAS : jangan cari pasal dengan orang yang pakai heels yang ada stud spikes bahaya tau atau jangan buat kat cincin takut takut tercucok mata sendiri hihiihih :P


2 ulasan:

  1. Wow.
    Awesome blog ♥
    Btw, i nak tnya, u thu tak mna2 blog or whatever yg jual D.I.Y studs ni? :)

    Thanks.
    Xoxo

    BalasPadam