Khamis, 9 Ogos 2012

PSYCHEDELIC STORE - cepat,cantik dan bergaya

kawan-kawan


mana nak beli baju secara online dan dapat dengan kadar segera dalam masa 3 atau 2 hari..



aku dah dua kali bershopink secara online di Psychedelic Store . di sini terdapat berbagai pilihan baju yang menarik yang boleh kita pilih,di  psychedelic store ni mereka mempunyai kedai, kedai yang terletak di jalan dhoby di johor bharu. 



aku pernah berkunjung di kedai Psychedelic bila aku balik joho, kedai ni sangat vintage dan awesome tau. okie berbalik pada shopink secara online di Psychedelic aku sangat suke cara mereka menguruskan barang dan jadual penghantaran.



di Psychelic store mereka akan update barang yang mereka masukkan dan akan tetapkan hari serta masa. dan di sini jugak kalau nak beli barang dengan serius jangan banyak tanya  terus taip "NAK" pada gambar tu kalau tak mesti melepas :) nengok lah kalau bernasib baik nama korang akan tertera antara yang dapat atau tidak, kalau dapat just bayar and tunggu barang korang dalam masa 2 atau 3 hari dapat lah ... :) .



antara yang terdapat di sini ialah accessories fone, gelang and rantai, baju lelaki dan baju perempuan.. ape tunggu lagi korang boleh la layari facebook dan like :)

ayuh berdesup!!!!!!!    PSYCHEDELIC STORE




2 ulasan:

  1. wahhh..cantik nya baju semua tu..hehe :P

    BalasPadam
  2. cantik kan pergi like page dorg then shopink hihi

    BalasPadam