Jumaat, 24 Ogos 2012

JOHOR PREMIUM OUTLETS - tolong jaga kualiti

Kawan-kawan


Akhirnya jejak jugak kaki aku di JPO atau nama panjangnya JOHOR PREMIUM OUTLETs, tempat dimana korang boleh bershopink sesakan-sakannya haha :P .


Tapi ada bagus dan tak bagusnya .

YANG BAGUSNYA DI JPO
Perbezaan harga dekat JPO yang diberikan sangat murah berbanding harga di kl atau di tempat2 lain. dan barangan brand yang superp2 terdapat disana . memang tak syak la kenapa ramai orang datang situ bukan dari negara kita je tapi dari singapura n indonesia pun turut membanjiri gedung JPO ni. memang seronok tersangat lah dapat bershopink. dan nak cari tempat parking pon senang, tempat makan pon sedap - sedap. dan cara penyusunan deretan kedai sangat mudah untuk pengunjung beshopink dan berjalan.


YANG TAK BAGUSNYA DI JPO
ermmm macam kekurangan kakitangan pekerja contohnya yang nampak teruk dekat contton on JPO , baju yang orang amik n ada yang tak nak amik dibiarkan begitu berlonggok tidak terlipat dan ada yang tejatuh2 dan dibahagian baju yang digantung-gantung ade yang terjatuh tak tesusun buat keadaan seperti serabut sangat, dan dibahagian penukaran pakaian dibelakang lagilah terdapat banyak baju berlonggok seperti kekurangan pekerja untuk sangkut itu semua. tak tahulah kalau hari tu ramai sangat orang sampai tak cukup tangan (tapi saudara aku cakap banyak kali pergi pon memang macam ni keadaannya) so kuantiti tu ade tapi kualiti tu dah jadi kurang kalu begitu.

P/S : tingkatkan kuantiti dan jugak jaga kualiti hihi :P selamat bershopink 


4 ulasan:

  1. tula..patutnya kalau customer ramai, dorang pun patutnya naikkan juga kuantiti pekerja

    BalasPadam
  2. nadd beli apa? boleh bagi contoh harga tak. kalau ada masa boleh mengada kat sana haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli baju kt sana suar sume murah .. memang harga kt jpo beza dari harga kt kl or tmpt lain serius.

      Padam