Jumaat, 10 Ogos 2012

APE JADI KALAU SINETRON WUJUD!!

kawan-kawan

korang pernah layan tak cerite indonesia, alah kan banyak kat tv3 setiap petang tu, tak pon kat astro.. kalau korang layan mesti ade rasa sakit hati giler dengan sound effect yang melebih-lebih, shot-shot yang slow n lambat buat orang tertunggu-tunggu je then kalau penamat mesti tah pahpe tapi episod panjang giler...aku nak kongsikan satu video from anak wayang..



see!! kalau lah betol-betol wujud sinetron dalam dunia ni tak masuk akal lansung.. haha sah-sah senang kantoi . lepas tu fake people 
banyak lagi video menarik dari anak wayang yang mereka kongsikan.

apa tunggu lagi jom like and layan berdesuppp!!!!  ANAK WAYANG

2 ulasan:

  1. http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-22-sebab-malaikat-rahmat-tidak.html.. follow me yup

    BalasPadam