Khamis, 12 Julai 2012

MCDONALS FOLDOVER KUPON

bukan 4 tapi 6 foldover aummm
PROMOSI promosi :) ha bermula pada 12/7/2012 beli 1 percuma 1, memang berbaloi dan hari ni je aku dengan satu family pergi gegar mcdonals bangi. ramai yang tak tau lagi tentang promosi hangat,sebab tadi masa pergi semua terpandang2 ape aku bagi kat kaunter tu dan muke tertanya2 ,so mari mari dengan kupon dibawah ni!

apa yang perlu korang buat ialah:
korang hanya perlu print atas ni atau pergi ke link http://mymcd.com.my/coupon/?page=July12/foldovercoupon.png kemudian lari untuk dapatkan foldover di mcdonals berdekatan , dan korang akan dapat foldover 1 lagi yummy tapi kene ikut syarat2nya :)

syarat-syaratnya:
  • sah dengan cetak hitam putih,kupon telefon bimbit,fotokopi atau berwarna(print satu paper satu)
  • hanya untuk ala-carte(tidak beserta minuman dan fries) (bukan nak mengajar tapi pakai akal kalau dah satu family pergi pandai2lah sorang kesana, sorang kesini janji resit asing dapat lah banyak :)
  • satu kupon hanya untuk satu penebusan/1 resit
  • sah dari 12 julai sehingga 25 julai 2012

Tiada ulasan:

Catat Ulasan