Selasa, 17 Julai 2012

bas penuh kemudahan ke UTARA!!

salam .. mari aku cite pasal BAS, hari tu aku naik bas alisan golden coach, bas ni memang terbaik dalam masa nak dekat 3 tahun aku belajar dekat perlis, dan ulang alik dari kl ke perlis, nilah pertama kali bas yang aku rasa dalam dia penuh dengan kemudahan awam, nak tau sebab ape sebab dalam dia dah disediakan selimut tuala, plug, charger fone macam-macam jenis charger. yelah aku pengguna blackberry yang selalu sangat cepat mati baterinya mana taknya asik bukak app or main game, jadi bas ni bas yang terbagus kalu korang rasa nak main laptop + fone sebab ade charge dan bukan itu saja, kebanyakkan kita mesti sejuk naik bas kan,kalu pakai sweater rasa tak cukup betol tak? jadi bas ni juga menyediakan selimut tuala. bas alisan ni bas yang menuju ke hatyai thailand, masa aku naik ritu dia akan lalu changloon, aku selalalu kalau balik perlis aku turun changloon sebab rumah sewa dekat arau, kalau turun kangar jauh sangat kan. tapi hari tu member aku pon naik dia kata bas ni pon ade lalu peneng jugak so kepada sesiapa yang rasa nak selese naik bas aku cadangkan pilih bas baru ni BAS ALISAN .


Tiada ulasan:

Catat Ulasan