Sabtu, 11 Februari 2012

HAPPY BUFDAY TO NANA


hari ni 12/2 aku dah kawan-kawan yang lain berpakat membuat kejutan kat kawan kami sorang ni sempena dengan hari jadi die yang ke 21 tahun :) . sambutan disambut di kfc :) . dah lama kami tak berkumpul bersama macam ni, ialah ada yang pernah bergaduh tapi benda lama tak menjadi halang untuk kitaorg bersama bali, kitaorg dah buang benda-benda lama tak payah pikir lagi. banyak kenangan bersama terimbas sikit demi sikit bila melepak bersama,  dan hari ini dapat bersama :) . masa lepak tadi pun banyak benda yang kami sharekan hihihi :) semoga hari-hari mendatang dapat la kita lepak berkumpul bersama lagi tau tau. cuma baby je tak dapat join masa ni sian die sakit. kepada kawan-kawan lain aku happy dapat lepak tadi n makan kek ice-cream yummy sedap gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr grrr nak lagi, nak lagi..

P/S to nana : semoga bahagia bersama insan tersayang, selamat habiskan belajar bersama-sama, semoga berjaya dihari mendatang kelak yeah.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan