Khamis, 26 Januari 2012

VASELINE memanjangkan bulu mata :)

kebaikkan menggunakan VASELINE (gambar rajah diatas) . ianya 100% pure petroleum jelly yang mempunyai pelbagai jenis kegunaan serta kebaikkannya yang tersendiri, ini kerana aku turut menitiberatkan diri aku untuk menggunakan VASELINE sebelum aku melangkah tidur, untuk pengetahuan korang vaseline ni boleh memanjangkan bulu mata kita tau, bagi yang nakkan bulu mata tulen yang panjang dan yang tak suke  pakai bulu mata palsu, mari kita panjangkan bulu mata kita dengan mengunakan VASELIN :) .



                  salah satu video yang menunjukkan cara-cara menjaga bulu mata dan memanjangkan



selain itu, pada korang yang mempunyai bibir yang kering, disarankan mengunakan vaseline ni sebab ianya dapat membantu menghilangkan kulit--kulit kering disekitar bibir. sebelum nak masuk tidur tu, rajin-rajinkan diri kita dengan memakai vaselin :)


dan bukan itu sahaja, vaseline juga dapat membantu kita menghilangkan kulit-kulit kering pada bahagian celah, bahagian siku, tumit kaki dan bawah leher, dan korang juga boleh make-up eye shadow korang untuk nampak kilat/kebasahan gunakan vaseline :)
P/S : ayuh kita sama-sama lakukan :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan