Isnin, 12 Disember 2011

TABITA skin care(mengurangkan masalah muka saya)

mari saya sharekan serba sedikit mengenai masalah muka yang saya hadapi, okie lets c:
1. gambar boleh nampak sendiri kan kesan jerawat!!
(tak edit okie)
wait ada lagi pic yang menankutkan..
2. segala jenis benda ada, picca ni semua
(tak edit okie)
mari mulakan, dulu nilah masalah yang aku hadapi iaitu masalah muka,then aku suka edit pic sebab malu dengan benda2 ni tapi tak semua pic aku edit malas kot..., muka aku jenis berminyak,kesan jerawat, kulit kusam, kulit kering dan gelap. kalau dulu mybe aku jenis yang tak reti jaga muka, sebab aku ni seorang yang aktif sukan, so macam mana pon aku jaga tetap akan gelap juga sebab latihan kat tengah-tengah panas. tapi itu semua tidak sekarang, yelah sekarang dah tak jadi budak sport dah besar then pandai pikir pasal penjagaan muke ni. masa nak jadikan kulit biar putih sikit memang payah, macam-macam jenis produk gune. lastly aku gune produk yang kakak aku gune iaitu "TABITA skin care" walaupon harganya agak lumayan tapi muke punya hal mestilah sanggup betol tak? dan buka sahaja kakak aku guna tapi abang dan mama pon guna tau, saudara mara pon banyak guna.. kitaorang dapatkan produk ni kat kak ayu,thanks kat kat ayu yang mengperkenalkan produk ni :)
(menggunakan camera fone)
(camera biasa)
tak edit pape pon selepas 6 bulan menggunakan produk TABITA skin care
gambar-gambar diatas ni memang aku tak edit pon dan korang boleh bezakan sendiri bertapa berkesannya produk ni, liang roma mengecil,kesan jerawat dimuka pon dah pudar. selepas 6 bulan aku menggunakan produk ni, tabita skin care ni sangat terkenal di indonesia ramai juga artis dorang yang menggunakan produk ni, dan yang pasti mestilah ori kalau tidak nanti muka rosak pulak hihi :)
(inilah rahsia saya)
TABITA Skin Care adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang anda alami, seperti:
• Menghilangkan jerawat 
• Meratakan lubang bekas jerawat 
• Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/ warna kulit tidak rata 
• Menghilangkan noda bekas jerawat 
• Memutihkan kulit 
• Memperbaiki kulit Kusam 
• Mencerahkan warna kulit 
• Mengecilkan pori-pori 
• Membuat kulit tampak bercahaya 
• Meremajakan kulit 
• Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda. 
TABITA Skin Care diadun dengan menggunakan bahan-bahan yang semulajadi/natural, aman dan terbukti memberikan efek sangat baik bagi kulit. Bahan-bahan utamanya antara lain:
• Collagen 
• Serbuk mutiara 
• Japanese Tea 
• Japanese Papaya 
• Vitamin C 
• Vitamin E 
TABITA Skin Care menggunakan ekstrak papaya sebagai bahan utamanya, ekstrak papaya telah diketahui berkhasiat untuk mencerahkan kulit dan mengatasi pigmentasi serta menstabilkan tekstur kulit (yang berminyak jd normal, yang kering jadi normal) sehingga membuat produk skincare sesuai untuk semua jenis kulit dan mengatasi semua masalah kulit.
Selain ekstrak papaya, juga mengandungi vitamin A, C, dan E. Vitamin A dapat membantu untuk mengeringkan jerawat dan membuat jerawat tidak akan muncul lagi. Vitamin C sangat berguna untuk mencerahkan warna kulit secara alami, sehingga warna kulit tidak putih pucat, tetapi putih merona dengan sentuhan pink segar merona di pipi anda sehingga kecantikan anda terlihat alami, tidak seperti menggunakan skincare yang lain di mana akan memberikan kesan-kesan yang tidak disenangi.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON di mana banyak digunakan oleh produk-produk kecantikan. Bahan berbahaya ini dapat menyebabkan kesan yang negatif bahkan kanser kulit.
Perlu diketahui bahawa ciri dari skincare yang menggunakan MERCURY/ HYDROQUINON biasanya pada masa pemakaian, wajah akan menjadi merah dan dilarang untuk terkena sinar matahari. Tetapi TABITA Skin Care tidak demikian, dengan bahan alami yang diadun secara profesional. Semua Produk TABITA Skin Care sangat sesuai digunakan pada sebarang jenis kulit tanpa kesan samping.
P/S : harganya yang berpatutan sekitar RM4++ dah boleh dapat, dan jangan pulak cari yang tiruan nanti rosak pulak muka,untuk pertanyaan lanjut boleh inboks saya di http://www.facebook.com/ELMY.NADIA

7 ulasan:

  1. TABITA skin care adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti: Menghilangkan Jerawat Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah Pigmentasi atau warna kulit tidak rata Menghilangkan Noda bekas jerawat Memutihkan Kulit Memberbaiki Kulit Kusam Selain itu, TABITA SKIN CARE juga dapat berfungsi untuk: Mencerahkan warna kulit Meremajakan Kulit Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda.

    Tabita skin care merupakan produk kecantikan yang mengandung ekstrak pepaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak pepaya dikenal masyarakat karena khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit, oleh karena itu produk Tabita skin care sangat cocok untuk segala macam jenis kulit. Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Masing masing vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

    Tabita skin care juga tidak mengandung bahan-bahan yang berbahaya bagi kesehatan manusia seperti mercury dan hydroquinone. Zat tersebut biasanya banyak terkandung dalam produk-produk kosmetik atau produk kecantikan. Zat tersebut dapat membuat ketergantunggan bahkan jika digunakan dengan dosis/kadar yang lewat dari toleransi yang ditetapkan, dalam penggunaan yang jangka lama dan secara terus menerus dapat mengakibatkan terjadinya kangker kulit. Berbeda dengan Tabita skin care yang dirancang menggunakan bahan alami yang membuat kulit tampil cantik alami pula.

    Tabita skin care dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang biasa terjadi, diantaranya adalah: Jerawat, Flek-flek karena matahari, Pigmentasi atau warna kulit tidak rata, Noda bekas jerawat, Tekstur kulit yang tidak rata karena bekas jerawat, Kulit kusam. Namun hati-hati, produk Tabita Skin Care selalu menupdate kemasannya secara berkala untuk menghindari pemalsuan. Pastikan anda membeli produk Tabita yang asli.

    BalasPadam
  2. Kami adalah distributor resmi produk untuk perawatan kecantkan kulit dan wajah TABITA SKIN CARE. Produk TABITA yang ami jual dijamin ASLI dan Original. Tabita Skin Care merupakan cream perawatan kecantikan yang berfungsi ampuh untuk memutihkan dan mencerahkan kulit wajah. Untuk informasi dan pemesanan silahkan hubungi : Tatha, Telp/SMS +6285710813663, PIN BBM 285cd1bd, Website : http://www.agentabitaAsli.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesuai ke untuk ibu mengandung dan menyusukan anak?

      Padam
  3. napak terbaik....
    tapi nk tye....
    muke awak licin lepas bape lame pakai....?
    mase pakai tu mengelupas x muka...?

    BalasPadam
  4. awak comel la dear
    tapi pedih kan pakai tabita

    BalasPadam