Selasa, 1 November 2011

COLDPLAY datang MALAYSIA ...

coldplay
lagu the scientist yang paling popular dan fav :)

first sekali ape yang aku nak kongsikan kat korang ialah berita paling gembira buat aku dan para peminat setia coldplay...
WHAT!!!! COLDPLAY nak datang MALAYSIA.. betol ke tak berita ni? tapi kalu betol "cool beb"  apa yang pasti superband dari british ni dijadualkan akan membuat opening asia tour 2012 mereka di malaysia iaitu kuala lumpur pada bulan 4,lawatan seterusnya ke bangkok,jakarta,manila dan tokyo.korang happy tak?
p/s saya : plss jangan hampakan kami coldplay :) big smile
              berita ni aku dapat di http://www.digiartworkstudio.com/malaysia/?p=49

Tiada ulasan:

Catat Ulasan