Rabu, 5 Oktober 2011

BLACKBERRY ku sakit

my BB
ramai yang cakap blackberry ni best la, banyak function yang paling penting ada bbm,kira bbm tu penting la agaknya yela nengok je orang sekarang mana nak nombor fone kalau nengok orang pakai bb.mesti cakap "eh u pakai bb ek,NOMBOR PIN plss" betol tak... tapi bagi aku tentang  blackberry ni hurmm .. best memang best tapi kuat sangat pakai bateri serius itu yang paling aku menyampah,walaupon orang cakap "ala bateri kau habis sebab ko banyak sangat application,tak pon kau bukak twitter kot,ms,facebook" arghhh itu semua dusta belaka sebab apa aku cakap macam ni, sebab blackberryku masuk HOSPITAL semalam,bertapa hancurnya hati takala tangan ini menghantarnya(ayat pasrah) rosak sebab button tengah tak berfungsi(takleh scroll) itu lah salah satu problem blackberry selain baterinya yang cepat habis,dan paling bengang sekali duit gaji yang baru dapat terpaksa didermakan ke kedai handfone(baik pulih bb) 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan