Ahad, 25 September 2011

GEDEGANG TV by cst production mari like



GEDEGANG TV

MALAYSIAN WEDDING SERVICE PROVIDER INTERNET SHOW

hai kawan kawan sory lama tak upadate kat blog ni, sebab saya agak bz je sejak sejak ni, hari ni aku nak memperkenalkan kat korang "GEDEGANG TV" okies apa itu gedegang TV???

gedegang tv ni salah satu program internet terbitan CST PRODUCTION dimana 
rancangan ini akan memperkenalkan kepada penonton tentang perkhidmatan perkahwinan 
yang disediakan oleh pihak pihak yang menyediakan perkhidmatan tersebut. Bukan itu saja 
rancangan ini akan menjadi platform kepada pengusaha perkhidmatan perkahwinan untuk memperkenalkan diri mereka didalam industri perkahwinan.bukan itu saja pada orang yang baru nak masuk alam perkahwinan memang wajib nengok sebab dapatlah korang cari info provider yang ada betol tak?
pada korang yang berminat bolehlah like page : facebook.com/gedegangtv
ATAU
search je di youtube "GEDEGANGTV" :http://youtu.be/sS0RoadCDmU

Tiada ulasan:

Catat Ulasan