Rabu, 24 Ogos 2011

UCAPAN RAYA banyak dah

kalau dulu guna merpati,guna kad tapi sekarang tidak lagi. dunia makin maju pakai teknlogi pon dah tinggi kan orang sekarang tulis je kat facebook,blog,twitter,email dan macam-macam lagi. dan sekarang pon memang tengah ramai yang dah mula tag picca ucapan raya . wahhhh dah mula rasa bahang hari raya tu :) cube kalau korang pikir akan datang macam mana pulak kan mesti lagi maju hihi :) tapi janganlah sekali dilupakan yang lama contohnya kad raya tu kalau tak, tak dapat la nak gantung-gantung kat pokok,lekat tepi rumah kat dinding(ada kan macam tak pernah nengok bila beraya rumah orang) lain pulak bagi aku,ucapan raya aku lebih suka buat video hihi sebab ada gerak geri,dapat dengan dari mulut dan dapat nengok gelagat. 
video
ni video aku dan adik beradik,cuma abang yang pertama je gediks tak nak join,malu katanya. ha tapi inilah video ucapan raya tahun lepas, jadi untuk ucapan raya tahun ni,nantikan la ye dari saya dan adikberadik :) . iklas kami buatkan nanti :) jadi sebelum tunggu boleh la layan ucapan raya tahun lepas punye :) bye2

Tiada ulasan:

Catat Ulasan