Isnin, 22 Ogos 2011

THREADING kening di vaani's


nilah antara contohnya



kawan kawan dah nengok belum video kat atas ni...ha pernah tak korang mencabut bulu di muke dan tau tak korang kat muke kita ni ada bulu-bulu kecil,lebih jelas dan nampak di atas bibir(yang seperti misai tu) baru baru ni aku dan ahli keluarga pergi ke jalan tar kat bangunan shophouse/smohouse. okies kat dalam tu ada satu kedai VAANI'S EXCLUSIVE BEAUTY SALON ape yang aku buat kat situ,pada mulanya nak teman akak dan saudara aku yang buat sebab akak aku dah biasa buat benda ni,jadi join la dorang. tapi lama-lama mama pulak join nak try tup tup aku pon join jugak nak try ,aku buat di kening dan atas bibir sahaja , okies mari nak menjelaskan lagi THREADING ni digunakan diseluruh muke termasuk bahagian atas bibir,dagu,kening,brewok dan pipi,kaedah ini mengunakan benang sebagai percabutnya,harga yang disediakan pon murah,kening RM10 atas bibir RM6 kalau full face dalam RM45 je wah memang murah. kaedah ni jugak melambatkan proses penumbuhan di muke dalam 5 atau 6 bulan bergantung pada penumbuhan individu seseorang jangan takut pulak, takdelah tubuh lebat macam monyet tu hihi..dan bagi yang gemar ber make up tu memang digalakan lah  membuat tapi ape yang penting muke korang akan nampak licin sangat dan putih sikit :) . adakah proses ini menyakitkan?? hurm bagi aku boleh la tahan sakit sampai meleleh airmata tapi ikut individu jugak,sebab aku cepat rasa sakit kalau kakak aku chill je. okie kat situ juga menyediakan banyak services lain jadi
P/S tok semua : selamat mencuba :)

tadaaaa see hasilnya tidak terlalu nipis dan tebal



Tiada ulasan:

Catat Ulasan