Khamis, 11 Ogos 2011

aktiviti untuk hari ini :)

keluarga cst
the best ever..  nengok la muke muke diatas ini. yeah dorang sangat sporting dan sangat terbaik bagi aku, pic ni ialah salah satu memori yang bakal aku simpan sampai bila bila :) .
hari ni pagi pagi lagi aku dah pakai baju kurung sebab ada shoot untuk envelope raya kat office :) . wah memang banyak betol ragam ragam yang kelakar bila ber snap sana sini, seronok betol rasa. dah sebulan lebih jugak aku pratical kat sini,tersirat dalam hati "alhamdulillah dapat pratical sini,mereka semuanya sekepala,baik dan banyak memberi tunjuk ajar amin" kelakar yang tak terhingga lah nak terkeluar isi perut jadi ini ialah sebahagian keluarga baru aku kat sini :)

2 ulasan: