Sabtu, 2 Julai 2011

wajah di hari minggu
nengok rambut itu hihi berguna jugak blow baru kakak aku tu
leh buat kembung2 cam cite korea punye pelakon tak huhu(perasan end)
yeahhh kluar lagi dan lagi ... rancangan nak bershoping sudah gagal kerana aku (end ) sudah lambat bangun tido dan terlmbat nak mintak mama duit untuk shoping hahahahah ye la shoping pon untuk baju g keje nanti.


okies tadi masa kluar memang dah ade plan nak nengok wayang. mula mula tu ingat nak nengok cerita transfomer ,tapi teringat masa kat rumah nengok traler "sekali lagi" yang sazy sam ni berlakon macam best je,lagi lagi ada budak kecik yang comel tu,mia sarah namanya awwww comeltau tak die ni.. okies korang tau tak cerita ni giler sweet lagi lagi masa imbas bab kat sekolah time dorang bercinta, cerita ni lebih pada romantik komedi kot.. yang tak leh bla nya bab sedih2 air mata aku nak jatuh ni tup tup tak jadi sebab ade je lawak die hihi :) .
so keseluruhan cerita ni okies la best korang pon ape lagi nengok k..

DARI SAYA : sory hai ni blog saya ,so suke suki saya nak tulis campur   campur tak kira lah rojak ke ape janji keselesaan saya kan. nak baca baca la,xnak xpe :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan