Isnin, 18 Julai 2011

yeahhhh dapat BB sudah muahh

PRATICAL TIME

inilah keluarga baru saya CST PRODUCTION
saya pratical kat sini weeee :) 

Ahad, 3 Julai 2011

jatuh cinta sama KASUT TINGGI

tadi pergi shopink,keperluan yang perlu dicari disini ialah,seluar,baju,kasut,beg tapi ending dia ,beg yang tak dapat sebab lari sangat bajet tadi..
<----- nampak tak pic tu.. OMG sungguh tak sangka bila je try kasut ni terus fall in love ,ni kasut tinggi untuk pengetahuan korang,aku tak berapa minat sangat kasut tinggi antara sebab dan puncanya ialah :
1: aku takot jatuh
2: sakit
3:tak reti nak jalan pakai kasut tinggi
kalau pakai kasut tinggi pon mase pergi rumah orang kawin dan majlis2 tertentu. tapi tah macam mana masa tengah syok cari kasut dan dah pilih kasut,secara kebertulan niat try lah pakai kasut tinggi ni,sebab lawa yelah aku ni suka benda yang vintage,omg nicee sehh kene ngn kaki,try jalan tak rasa sakit lansung. lawaaaaaa nak nak tapi sebab dah lari bajet so tak dapa nak buy kasut ni hais.. (wahai kasut tunggu k nanti mama dah ada duit mama beli k) hihi i love u.. semejak dari kejadian ini aku mula sedar bahawa kasut tinggi terbaikkk (saya nampak seperti model bila digayakan) awww end perasann lagi kaw end :)

Sabtu, 2 Julai 2011

wajah di hari minggu
nengok rambut itu hihi berguna jugak blow baru kakak aku tu
leh buat kembung2 cam cite korea punye pelakon tak huhu(perasan end)
yeahhh kluar lagi dan lagi ... rancangan nak bershoping sudah gagal kerana aku (end ) sudah lambat bangun tido dan terlmbat nak mintak mama duit untuk shoping hahahahah ye la shoping pon untuk baju g keje nanti.


okies tadi masa kluar memang dah ade plan nak nengok wayang. mula mula tu ingat nak nengok cerita transfomer ,tapi teringat masa kat rumah nengok traler "sekali lagi" yang sazy sam ni berlakon macam best je,lagi lagi ada budak kecik yang comel tu,mia sarah namanya awwww comeltau tak die ni.. okies korang tau tak cerita ni giler sweet lagi lagi masa imbas bab kat sekolah time dorang bercinta, cerita ni lebih pada romantik komedi kot.. yang tak leh bla nya bab sedih2 air mata aku nak jatuh ni tup tup tak jadi sebab ade je lawak die hihi :) .
so keseluruhan cerita ni okies la best korang pon ape lagi nengok k..

DARI SAYA : sory hai ni blog saya ,so suke suki saya nak tulis campur   campur tak kira lah rojak ke ape janji keselesaan saya kan. nak baca baca la,xnak xpe :)