Rabu, 18 Mei 2011

KONVO

blog............ lamanya tak menyentuh kau wahai blog.. okies untuk sekian lama tak becerita kan kan.. okies baru baru ni tempat aku study telah berlansung majlis konvo ..so aku sebagai krew krew kene membantu untuk beberapa hari .. yeah kami bukan bersama sahabat kawan tetapi turut disertai oleh lect lect kami hahaha.. seronok ronok bekerjasama ngan mereka-meraka dan seronok dapat nengok semua orang penat.. tahniah pada SENIOR SENIOR yang amik anugerah pada hari itu.. dan seronok bila faiz kawan aku jadi pengarah untuk kitaorg ..kerja dengan dia best macam tu la baru ada gaya dari orang orang yang hanya tau membebel je kan kan..
cerita lain sebelah pagi :yang amik sebelah pagi ni budak2 yang diketogerikan cemerlang kira yang power2 la susah tau nak dapat sebelah pagi,akedemik,sukan kene hebat lah hihihi dan bukan itu saje elie suriati pon ade tau tau hihih :P aku sebagai camera WOMAN bukan main ligat lagi hihi :P . aku rase sungguh terharu pada yang dapat anugerah cemerlang bukan main gigih lagi bape SEM dorang dapat anugerah KJ kan.. then ade yang buat aku dan kawan kawan mengalirkan airmata apabila mendengar seorang pelajar yang baru kehilangan ayah dan berjaya mendapat anugerah pengarah :'( tahniah beb then jelous bila nengok dorang amik dan yang bagi bukan calang calang tau tak ..
sebelah petang: ha yang belah petang sume hihihi :) .. okies firstly ade cite sedih aku dengar bila salah satu senior aku tak sempat amik anugerah dia gara-gara die pergi toilet then nama die terlepas dan yang lebih malang dia xdapat lah snap gambar anugerah dia so sadd..okie untuk korang korang yang bakal amik. jangan la gatal2 nak keluar pergi toilet ke ape..tahankan je k konvo bukan sekali tau tau ..






okies ni la bahagian keje aku.. camera woman ape nengok nengok.. ade bakat okies :)

2 ulasan: