Khamis, 26 Mei 2011

KEK TERBANYAK DI PERLIS yumyyumy

short sem aku dihiasi dengan pelbagai event yang dianjurkan di poly aku, kek terbanyak "BOOK OF REKORD MALAYSIA" yang dianjurkan di perlis dan hari jadi raja perlis . kalau korang nak tau banyakk betol kek yang sedap sedap dari pelbagai ajensi-ajensi swasta dan kerajaan. menjuling mata nengok kek ni.tak sabar betol nak pelahap kek2 ni.

okies time ni kami diberikan tugasan seperti biasa menjadi krew krew untuk membantu dan menyenangkan lagi masa dan waktu ..


<--sedang menerima arahan untuk menyampaikan maklumat ..sebelah2 tu lect2







kek yang paling besar dan terbaik ..cantikk gilerrr perhhaii tapi takleh nk makan .kek-kek macam ni selalu buat hiasan je kan kan. okies bila event ni habis setengah kek didermakan di kebajikan-kebajikan tertentu,dan yang lain ape lagi kami kami la pelahap. tapi time ni aku memang tamak haloba sangat sangat,amik kek yang tak potong 3 jenis perhaiiii sampai bilik makan pon tak habis.so tu la orang cakap jangan tamak ORANG TAMAK SELALU RUGI betol tu jadi ingat okies end dan kawan kwan ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan