Jumaat, 8 April 2011

okies baru sahaja menyelesaikan final projek kelas lakonan. kami kene buat teater cite nilah hihihi ini skrip aku yang punye,BTW masa dpt skrip ni pon last minit aku cari then lect pon berminat dan kitaorg terus bersetuju nak lakon cerita ni, cerita ni mengisahkan tentang ahli sejarah,pembantu ahli sejarah,dua orang pemuda numbe ekor dan kaum2 india .dorang ni rebutkan satu kubur ni,ade yang kata tu kubur panglima tombak dan ada pula yang kata tu kubur suaminya,cerita ni bukan cerita seram, lawak seram komedi je hihi.. BTW last minit punye idea,kitaorg minx lect bg kitaorg belakon watak hantu,mula2 lect xbagi takut budak2 kamsis balik kene sampuk,padahal die xtau kitaorg nk wat lawak hantu je hihihi.. so dalam cite tu aku n biha n omak dan abe jadi hantu hihih then sambutan yang datang pun hangat,pengarah turun,Ketua jabatan turun,orang2 kebudayaan pon ade,thanks semua...



bersama kawan kawan yang segile thanks korang dapat hadir dan memeriahkan lagi suasana











Tiada ulasan:

Catat Ulasan