Khamis, 14 April 2011

BAIK BAIK

WALI BAND - BAIK BAIK SAYANG
Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku

Chorus
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupmu
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku di siang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku

yes lagu ni walupon dah lama and aku pon pernah dengar banyak kali, sedikit jiwang ,aku memang tak berapa minat lagu jiwang tapi ada makna disebalik setiap patah perkataan ni..terutama pada aku.. huwaaaaa meleleh air mata ni tau(walaupon segengster aku xdpt dibendung dan tutup perasaan sadis ni)
p/s: thanks tujukan lagu ini untuk saya :) saya faham di setiap patah perkataan ni,yess banyak makna kan kan kan..

aku berkata kepada mata : mata bf saya selalu cakap jangan nangis kalau rindu,bila jauh jangan nangis,bila tak dapat jumpa jangan nangis. tapi saya tak nak nangis,mata yang selalu nangis,penat i tahan die tapi die kua kua kua..itu janji bf saya kat saya,dia cakap tak boleh dengar/nengok saya nangis nanti dia sakit.(mata jahat dia yang nak nengok u sakit,i taknak nengok) ada satu hari mata mengalir then tetiba u punya feeling kuat kantoi mata tu nangis.. INGAT JANJI NI "JANGAN NANGIS LAGI OK"
yes akan selalu jaga diri dan baik baik sayang 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan