Rabu, 13 April 2011

ahad with mr syaffiq

hari itu hari ahad.. ingat tak apa kita buat? setiap detik dan saat aku dengan kau,takkan pernah aku lupakan. nak tau tak, seronoknya aku rasa nak lompat2 ,dah dekat barapa bulan tak jumpa dengan kau..kau tau bukan main exited lagi aku nak meet kau. tapi aku serba salah dengan mama sebab tak dapat teman family aku makan kat lua,sebab dan terjanji dengan kau(sory mama tapi laksa mama memang terbaik,end suke :) ) petang itu kawan aku amik aku kat rumah, my bestie deqlon, yeah terus kami menuju ke SUBANG..btw sory sebab aku tak tahu jalan belah2 sana,,yes walaupon aku memang lepak sana tapi selama ni ada drive yang tau arah selok belok sana,tapi ritu aku kene usaha sendiri cari arah jalan.. masuk lorong sini,pergi lorong sana,main pusing2 aku pon sesat erkkk (ting tang ting tang kene mara..sory gf u loading pasal arah jalan)then akhirnya kami jumpa jalan tu :) yeahh berjaya tau tak...rase seronok yag tak terhingga bila nampak kau kat tepi tu tengah tunggu(sory im late)then kami terusss ke KL deqlon campak aku sebab die nak amik gf die yang garang macam singa takot sangat kene pukul dengan GF die. 
setibanya aku di BB/SUNGAI WANG/PAVI aku pon jalan2 hais dalam 
HATI BERBICARA : hai BF lama tak jumpe kenapa kau makin putih ni,aku pulak dah hitam seperti pasangan tahi cicak pulak aku nengok hihi :) kau nak tau aku rindu sangat ngn kau,makin ensem pulak kau ni..


tersedar diri masih berada di atas jalan bersamanya, kami pon menuju ke MCD yahuuuu my FAV food im coming.. hari tu kami berdua order menu yang sama lah hihi spicy chicken mcdeluxe yumyum sedap kan,aku dan dia duduk bertentangan auwwww malu la selama ni kita makan duduk sebelah2 je(4 ur infomation sy pemalu bila orang makan arah bertentangan..erkk malu tau x walupon kita dah couple lama dah,macam kau tak kenal GF kau kan pemalu )

HATI BERBICARA LAGI : hais aku nak makan ni,kau jangan la pandang-pandang aku,kau nak makan,makan je k jangan sampai aku makan kau ngap ngap,nak cakap ngn aku tunggu pas habis aku makan k...erkk kau buat aku geram kat kau,muke kau lama betol aku tak nengok macam ni,(saat ni la yang aku tunggu)rindunyaaa
then kami merayau rayau sampai letih,kalu nak tau tak, die ni tak kua berjalan,suruh jalan dari bb ke pavi je dah penat haiss apa la kau ni dush dush.. akhirnya matlamat bertemu dan berdating berjaya HORAY ada masa kita jumpa lagi (padahal esoknya pon meet lagi tapi tak puas hihihi)
P/S : u jangan pikir sangat problem tu k.. bleh settle jika ada usaha,saya tau awak boleh dan boleh, saya kenal awak lah :) jaga diri. luv u n miss u peace

P/S tuk korang: korang nak taknak kene baca gak kata kawan hhihihi muahh luv korang jugaks thanks

Tiada ulasan:

Catat Ulasan