Jumaat, 25 Mac 2011

snap raya tahun lepas
okie hai korang semua.. pasti korang tak nak tahu pasal family aku kan,hihi tapi takpe sebagai tanda sayangnya aku pada keluarga aku mari aku memperkenal kan korang. BTW inilah family besar aku,kalu korang nak tahu aku mempunyai 5 orang adikberadik dan ak jugak anak ke 4 daripadanya,daripada siapa tentulah abah dan mama yeahh my family.. yang depan ni yang mukanya agak bengis tu ialah abah,muke je garang tapi pak lawak pakcik ni kekadang,then sebelahnye mesti la wife die siapa lagi kalu bukan my mama madam amy. okies abg pertama yang mama lahirkan ialah yg belah kiri tu mohd darwise (garang ni die nih) hihi. then kelahiran seterusnya abg aku yang belah kanan pulak mohd darwin (wak joko) next tut tut dapat lah kakak elmy diana penjaga aku wakakkaa suke sgt awasi adik2 die,walaupon die ni kakak tp die la paling pendek antara aku n adik aku,seterusnya mama melahirkan anak yang bewawasan tinggi,bijak,baik serta cemerlang iaitu siapa lagi kalu bukan aku wakakakaka elmy nadia pon dilahirkan,kemudian wujud pula adik aku hais potong betol baru nk jd anak last hahahaha,aku n adik aku pantang bersama pasti dush dush dush dush (paham2 je lah gaduh je) tp skrunk aku kurang sikit rase mcm tu semua lagi sebab aku berada jauh diperantauan(ceh bajet study luanegara padahal perlis,tp kire jauh la perlis ngn KL rite)kalu dulu slalu diawasi oleh mereka2 tetapi skrunk aku kene belajar berdikari sendiri,hais sedih ni sedih.. family kami agak funny,giler2,best,spoting dari beberapa sudut la,mereka bagus2 orangnya termasuk aku hahahaha...banyak lagi yang nk dicerita bersama tentang mereka tetapi tangan tidak mengizinkan jadi aku beredar dulu k

Tiada ulasan:

Catat Ulasan