Isnin, 21 Mac 2011

PROJEK ASSIGMNT AKHIR (disign dialog)



yahooo pada sabtu lepas group aku telah berjaya memnyelesaikan salah satu event besar kitaorang iaitu , PERTANDINGAN FUTSAL.. kerja aku masa tu merangkap "pengerusi majlis" hurmm macam biasa lah ni event2 besar. pada hari tu patutnya mesti berkumpul pukul 6 pagi tapi macam biasa kalau dah janji melayu 7 pagi lah jawabnya hadir hehehe , selamat sokongan yang diberikan masa tu memberasangkan dan ramai yang masuk peryertaan, tapi masa biasa lah setiap event ada je hal selesih  faham antara group..kerja kami kali ni gabungan DDV dan DDS. bagi aku event2 ni memang DDV selalu rase dan tau bagaimana cara memegang sesuatu jawatan dengan seeloknya ,dan bagi aku if ada konflik peribadi tak patut wujud masa bekerja tu je. tapi takpe semuanya berjalan dengan lancar dan amin akhirnya berjaya jugak menamatkan game ni dengan elok.
PERINGATAN : kalau kita nak buat event janganlah kita memasukan hal peribadi dengan kerja kalau tak,tak kemana produksi, then berikan satu sikap respek kepada pengarah/ketua dengan seadilnya.
antara perserta thanks

Tiada ulasan:

Catat Ulasan