Selasa, 15 Mac 2011

muke serta muke

muke owh muke opsss ape yang aku nk tekankan disini ialah pasal muke dan bukan pasal muke aku kt sebelah ni haha ni contoh je .. k muke banyak memainkan peranan penting dalam aspek bergaul,bercakap,berseronok ronok,bermonyok2,bersedih2 dan bnyk lg ber ber ber.. motifnya dari sudut ape pon ttg muke ni bleh buat kite senang kantoi dan org senang tau. dr sudut muke die buat .kirenya muke ni senang dpt tangkap kalu jenis nk tipu xjadi ,xnk bgtahu satu benda.so nengok muke die pon dh tau..so motif aku cite ni psl if xsuke buat cara xsuke xpayah dalam hati kata lain luaran kata lain ha tu la ape aku nk cite sebenarnya hihi :) mcm aku ckp gak xsemua benda boleh sama kepala,sama citarase,sama diri,sama body,sama life ape yang pasti setiap manusia ade bezanya..koo lain dan aku lain.. ko ade cara hidup ko dan aku ad cara hidup aku,ko ade gaya ko dan aku ade gaya aku. tapi ape yang pasti setiap perbuatan kadang2 salah satu pasti terasa jugak cume untuk mempertahankannya dia hanya mampu menyimpan sahaja takot ckp xterima hakikat if xckp same je tambah sakit pulak so mcm mana nih haha.. 
MOTIF : memberitahu kepada umum kalu rase xpandai nk sorokkan muke xsuke or suke xpayah buat k jawab yg jujur je
PENGAJARAN: if rase xpandai nk buat muke jgn buat nampk kantoi yang ko lua ckp lain dlm kata lain better amik kelas lakonan dulu hahaha  JENG JENG JENG...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan