Khamis, 31 Mac 2011

MC for backstage VISCOM

bersama krew dan pengarah bagi program ini sharulhelmi//emei gogone
yang berbadan comel tu lah) dan saya yang paling hihi :P
hai semua pembaca bersama saya siapa lagi kalu bukan end, kata pon blog end si elmy elmo kan kan haha .. okies story mory saya hari ini ialah tentang VISCOM ha mesti korang tak tahu kan ape itu,itu ialah salah satu event yang jabatan aku buat iaitu jabatan rekabentuk,pada malam itu event bertemakan keislaman iaitu cahaya inspirasi seni, event ni slalu ade pertandingan menyanyi,dan live band dari lect2 yang ade hihi... korang tau tak aku kene jadi MC for the back stage hais mcm mentor tu ..mula-mula ingat takde siaran lansung,rupanya haiss cuak mak dengar...ni pon event group kawan-kawan aku so nak atau tidak kite kenelah saling bantu membantu rite... siapa kata mc back stage tak cuak,cuak beb menggelatar tau.. yang mc depan kawan aku lokman dan mirul dua si mereng dan sewel,dorang lagi cuak . start2 je wah bukan main lagi mula2 orang kata cuak tapi lama2 siapa kata cuak hihihhi chil chill sudah xtakot pon kite kene folo je flow mase tu, berjaya jugak aku bawakkan diri sebagai MC hihi biasalah banyak cakap kan dan kene pandai buat lawak sikit.. my lect cakap saya ada gaya bawa watak sebagai pengacara/penyampai radio satu hari nanti hahahaha (perasan la kau end) xpe xpe berbalik pada cite,malam tu memang best siapa kata tak,thanks to kawan2 korang semua memang TERBAIKKKKKK....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan