Sabtu, 12 Mac 2011

ceritera baru (hai lama x update benda nih)


cerita cerita cerita .. hai korang lama aku meng-UPDATE kisah kisah aku kan walaupun korg xnk tau tp xpe aku still nk kongsi cerita..
EXCIDENT : benda ni terjadi masa aku dan 5 orang lagi sahabat iaitu ana,biha,omak,tinny,dan bby sedang seronok beronok kitaorg dalam kete yang sorang bukan main exited dgr lagu hindustan yang blakang ape lagi memekak2 xnk lagu tu .. jalan diatas tanah time tu baru lepas hujan nak dijadikan cerita depan kitaorg ade moto bawak slow giler tp jalan baru lepas hujan kan so ade air tanah merah tup tup tup tetibe moto tu tergelincir die jalan tengah2 lak tu kitaorg blakang kete tu mak ai xmak ai mber aku bwk BREAKK bukan main tekan kuat,yang blakang pon turut menjerit " BIHA BREAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK" dush dush kedebommm kami terlanggar moto tu sikit dan biha sempat elak ke kiri selamat sempat break kalu x kami mati langgar tiang elektrik dan cube korg bayangkan la kalu tiang tu jatuh ape jadi pada kitaorg PAHAM2 lah xnk ckp...


SHOTIING TIMEEE : sebenarnya aku ade blakon dalam salah satu filem pendek SENIOR kitaorg hihihi pengalaman mmmg penat doe kalu bershooting nk wat mcm mana dah tu couse yang kitaorg amik. dalam cerita tu aku belakon sebagai perempuan yang akhirnya jadi pengkid hehe bayangkan la kene jadi pengkid then kene berpasangan ngn seorang perempuan (GELI BUKAN) tp xpe cecube je ... then aku rase aku xbleh bawak 1 watak pegang tangan ngn boys lain hihhihihih xjadi beb sbb susah kot nk menghayati babak cintan cinton jiwang nii jiwa aku paham2 la. tapi bf sy je tau sy mcm mana hihihih .. akhirnya sempurna jugak shot sana shoot sini lega amin amin tp pengalaman mmg best terima kasih to my SENIOR2 wish u luck n jumpe lagi.

to myBF : hihihi i ade buat satu video tok u ,sory i xbanyak luangkan masa sbb saya study jauh bukan.kesian u teringin nk jadi seperti couple yang lain, i paham bile u nengok kawan2 u ngn gf dorg u mesti rase nk mcm tu kan. tpi soryyyyy banyak2 sbb i xdpt nk mcm tu .kite susah nk meet susah nk sama2 tgu sy balik k hihihi
MYBEST COUZEN: sabar k kat kau aku tau kalu aku bace benda tu pon aku dh tau tu ditujukan tok sape, budak mana nk ngaku die xbuatkn dan bf mesti percaya pada gf tu standart la, pedulikan kata2 die k. btw ko pandai2 lah cr kawan yang better lagipun ko cantik wehh sumpah aku xtpo ko cantik dalaman dan luaran.kepada kawan2 yang cantik korg jgn cantik luaran je dalaman mesti cantik tau sbb kalau xcantik kotor xde budi bahasa pon xgune,dalaman lain luaran lain pon xgune kn kn sory la aku bukan xpuas ati or wat (MMG XPUAS ATI PON) die czn aku keturunan salamon so jgn diuji la kitaorg k .





3 ulasan:

  1. ta guna perempuan tu. hishh naseb baik aku cntk luaran, cntik dalamn. pe2 hal, jum kita bako diaaa ! haha

    BalasPadam
  2. huaaaahahahaha ! like like like :)
    kite diam jea. sampaikn kene sound jangan kacao dak tuh ag. haihh sape kacao sape nii skrg hahhh ?? soalan adelah jawapan AHAHA

    BalasPadam
  3. hahahahha jawab jawab sape kacau sape huhu mesti awek die ngadu kt bf ckp ko kacau die padahal ahhahahaha

    BalasPadam