Ahad, 27 Februari 2011

MYBUFDAY 26/02 thanks kawan2


to all the members hehe btw thanks ya wish mybufday muah muah muah sayang korang, sayang jugak kawan2 yang xdpt nk celeb then wish kt FB to thanks jugak sebab walaupon ade yang xingat tp FB dh tolong ingatkan kn kan hehehe :D . tahun ni xdapat nk sambut bufday kat umah(KL) xdapat nk celeb ngn kawan2 kat KL sory yup.. then sory duit xbnyk tuk belanje ye la cukup2 tok belanje makan tok study je kn kn ehhee :D apa2 pon aku cukup fun ngn korang sampai aku kene kejutan ngn member2 letak air dalam ballon then letup kan baling2 kat aku ciss xpe xpe xmara kata bufday kn ehhe tapi sejuk weh tengah2 padang bantai aku basah sejuk sejuk lagi2 kawan aku si biha mak ai mmg jahat la muke ko time basahkan aku tu. selamat kucing tu xaku pelok kn kn..
then kitaorg berjalan2 disebuah taman perh mmg best walaupon cuaca sini bapak panas sampai gelap muke aku hais tapi xpe.









Tiada ulasan:

Catat Ulasan