Isnin, 14 Februari 2011

AHMAD SYAFFIQ


sudah lama mengenali budak yang bernama syaffiq ni buat ak makin memahami dengan sifat yang sedia ad pada dia huhu :P .. perangai yang xboleh bla pada dia ni dan buat aku geram sangat ialah salah satu sifat dia yang xsuke stay on depan camera, kalu nampak camera tentu sorok muke,lari,xpandai lansung amik gambar erkk arghhh panas btol aku ngn ko ni nengok time ni pon pura2 tu xnk nengok camera hehe bluwekkk :P .nengok tu muke habis 10sion kalu kene rakam/snap haha :) . ni mase dia hanta aku g station bus sbb gf die kene balik itu tmpt study la hais hehe 


INGAT BENDA NI LAGI X? I SAVE LAGI TAU hahah :) masih ingat lagi ini video huhu video tahun lepas . video ni dibuat sbb bufday boy budak atas tu la, memandangkan aku yang sedang belajar  jauh nun disana susah nk balik tmpt asl so xdpt nk bg hadiah kat die last idea ak dapat aku buat video yang sesempoi habis. tu pon dak2 class join skali hahaha :D . happy jugak sbb die happy dapat video ni huhu :) . bukan main 10sion lg mase tu nk pikir idea ape hehe .. thanks u (saje je upload benda ni terasa ingin dikongsi cerita yang ak rase happy kt korg. tp suke korg la nk rase ke x kn hahaha nikan blog sy hehe :P )
p/s : kantoi jiwa end mcm mana kan hehe luar rock dalaman macam ni la hehe

1 ulasan: