Sabtu, 1 Januari 2011

NEW YEAR

goodbye 2010 n hai 2011
huhuh tahun ni ak sambut kat KL je hehe bersama kawan2 aku . yup mesti pelik kenapa xbawak BF btw ak dh ajak tp dpt2 hidu die yg xnk so xleh paksa n ak xsuke nk paksa.

buat tahun 2011 hai dan selamat datang pelbagai azam nk ak ajukan kat tahun 2011 hehe :D
list2 azam:
1st - jadi diri sendiri
2st - buat hal sendiri (xyah amik port pasal org lain)
3st - jadi budak yang agak baik
4st - xde family prob lg
5st - segala asgmnt xperlu ad tangguh2
6st - perubahan pada hidup ini

dan lain2

sepanjang pejalanan NEW YEAR kan seronok aklu ko ada
to my hurm2 .. hnya kawan2 serumah ak je tau asl aku accited nk balik kl weh bukan sebab nk new year ngn kawan tp sebenarnya ak nk new year ngn kau tau x .. kau tau x ak jalan2 sepanjang new year tu ape ak nampk.. ak nampk GF ngn BF .. ak nampk BF die jaga GF die dr terkena buih terkena org weh.. ak nmpk die hug gf die :'( owh shit aku agak jelous disitu.. wahai syaffiq kn seronok kalu ko yg ad ngn ak new year sama kn kn.. btw ak xpernah paksa nk jump.. tp mmg dlm hati ak nk meet sgt sgt ngn ko tp ak tau payah kn ye ak xpandai drive kete ye kete ade je kt umah tp ak xpandai drive dr situ nmpk probl susah nk meet kau. yup ak tau umah ak jauhh dan ak xnk ko susah2 dtg umah ak or susah2kn kawan2 ko.. aku xnk ..ak pon bleh paham wehh .. tpi nape ko tulis mcm ak xusaha pelik wehh..  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan