Sabtu, 8 Januari 2011

KEYBORD kembali lagi

hahahaha nengok tangan tu kejung segala note lupa wakakak :D dah lama punye muzik mana nk igt kod2 tu hehehehe.. tapi kalu main ngn rekoder yes jgn cabar kelajuan tangan tu.. btw ni keybord member aku bby atau atiqah.keybord ni baru je sampai dh lama menanti dipos dr johor tu hais akhirnya. dan bau2 umah kami yang bakal menjadi studio bg cukup gitar,drum,bass n vocalisnya xlain dan xbukan suara paling best sape lagi aku lah hahaha (eieiiieuuuu PERASAN pulak) aku akn berusaha balik membetulkan urat2 tangan yang dh lama xmemegang alat muzik yeahh nantikan segala usaha urat2 tangan itu bakal lancar seperti biasa k hehee . dan ini bilik ana n bby sepah sana sini perkara biasa buat dorg wakakak :D aku pon suke sepahkan bilik dorg (sory gengs) hehe

2 ulasan: