Khamis, 27 Januari 2011

kelas lakonan

antara wajah2 aku time belakon
melakonkan watak sebagai seorang anggota polis yang memberi komander
heheh ni ialah hari untuk aku belakon yeahh mmg subjek tok class kitaorg ade bg sem ni ceh 
nengok lah gaya2 aku hahaha agak poyos disitu yepp kalu nk nengok more pic nengok la di 
www.facebook.com/ELMY.ELMO  yup bnyk lagi hehehe...

Rabu, 26 Januari 2011

part of my life


video

almost lover ni sy tujukan kepada hurm2 aku hehe :P gediks pulak dh (biarlah ni kan pacar sy) ehhee
sory la ak xhafal lirik lagu ni so ak suruh kawan aku nyanyikan je hehe sedap gak suara si omak ni nama dia angah ehhe :) nnti sy upload lg video lagu terbaru2 ok ehhehee... 

Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind
Images
You sang me Spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes
Clever trick
Well I never want to see you unhappy
I thought you’d want the same for me
[Chorus]
Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I’m trying not to think about you
Can’t you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should’ve known you’d bring me heartache
Almost lovers always do
We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me
Images
And when you left, you kissed my lips
You told me you would never, never forget`
These images
Well I never want to see you unhappy
I thought you’d want the same for me
[Chorus]
Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I’m trying not to think about you
Can’t you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should’ve known you’d bring me heartache
Almost lovers always do
I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you’re gone and I’m haunted
And I bet you are just fine
Did I make it that
Easy to walk right in and out
Of my life?
[Chorus]
Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I’m trying not to think about you
Can’t you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should’ve known you’d bring me heartache
Almost lovers always do

Isnin, 17 Januari 2011

HATI MALAYA berjaya memberi makan yg mendalam erti KEMERDEKAAN SEBENAR



korg tau apa itu MERDEKA?? hurm munkin apa yg korg rasa sama mcm apa yg sebelum ini ak rasa, munkin selama ini ak hanya suka2,berseronok2,jika tarikh 31 OGOS itu tiba,aku hanya tgu tepat jam 12 ttp wahalnya ak xtau apa maksud MERDEKA. terima kasih filem HATI MALAYA  yg berjaya membuka mata ak dengan luas terima kasih, filem ni bnyk memberi impak yg besar terhadp aku,memberi maklumat,ilmu serta mengajar aku erti dan maksud kemerdekaan. 


-nk dijadikan cerita td ak ad class PENGAJIAN FILEM then lect aku pasang cite ni utk kami buat assgmnt. cite ni mmg aku pernah dgr tp ak xnengok lg. dalam hati ak kemunkinan cite ni bosan , tp dah terpaksa nengok ak nengok jelah, sekali haiss meleleh mata aku. selama ni ak betol2 xfaham dan xmenghayati apa itu kemerdekaan,KUNO PASAL SEJARAH (yg selama ni ak anggp bosan). tp selepas ak nengok filem ni aduhh terharu sedih yg teramat, bertapa berjasanya tokoh2 pemimpin kita selama ni, tanpa mereka dan tanpa rakyat yg sejahtera maka kemunkinan besar kita xmerdeka lg. ak kongsikan serba sedikit ttg cerita ini.DATO ONN JAAFAR mengasas UMO(UMNO) masa mula2. bab yang paling air mata aku xdapat tahan ialah bab dimana tokoh pemimpin kita TUAKU ABDL RAHMAN masa tu die nk g london nk g tuntut kemerdekaan, tp xde duit, then die minx mohon simpati pada rakyat then sume rakyat masa tu bg duit,ya allah kalu korg tengok tentu sedih ialah dr situ ak dapat lihat walaupon die malu tp demi memerdekakan negara ,malu atau apa die buang sume tu. lepas tu kita dapat lihat rakyat malaya mmg bersungguh2 mahu merdeka. mmg susah sedih aku nengok.lepastuh susah nk lepaskan diri dr penjajah pastu rakyat bertelingkah hurmm hayatilah... tpi cube lihat apa anak muda skrunk. ok cuba korg tanya dorg, bkn ckp dorg je sebelum ni ak sikit pon xtau maksud tu sume tp HATI MALAYA betol2 memebri ak semangat PETROTIK(betol ke ak eja?) peduli kata org.. kesimpulannya anak2 muda skrunk tolong buka mata dan beri perhatian pada erti kemerdekaan bukan time merdeka korg g enjoy2 main buih2, couple2 perg beronok2, jonget2,minum arak.. tu sume buang la dan aku pasti selepas ni ak mesti menangis kalu berdiri depan dataran merdeka.. FAHAMILAHHH k

Sabtu, 8 Januari 2011

KEYBORD kembali lagi

video
hahahaha nengok tangan tu kejung segala note lupa wakakak :D dah lama punye muzik mana nk igt kod2 tu hehehehe.. tapi kalu main ngn rekoder yes jgn cabar kelajuan tangan tu.. btw ni keybord member aku bby atau atiqah.keybord ni baru je sampai dh lama menanti dipos dr johor tu hais akhirnya. dan bau2 umah kami yang bakal menjadi studio bg cukup gitar,drum,bass n vocalisnya xlain dan xbukan suara paling best sape lagi aku lah hahaha (eieiiieuuuu PERASAN pulak) aku akn berusaha balik membetulkan urat2 tangan yang dh lama xmemegang alat muzik yeahh nantikan segala usaha urat2 tangan itu bakal lancar seperti biasa k hehee . dan ini bilik ana n bby sepah sana sini perkara biasa buat dorg wakakak :D aku pon suke sepahkan bilik dorg (sory gengs) hehe

fly away



orang bilang duit susah mau cari .. ak memang sokong seratus peratus ayat tu. bila dh dapat bukan main seronok ronok dlm gengaman ad banyak duit bak kata org nk beli ape pon ckp je..then kalu nk g mana je wah bukan main on je hehe :) tp tu sume bila time muke berduit, tp berbalik pada cite muke xde duit pulak. hais kalu diajak makan pasti kepala bergeleng2 xnk kononnya diet(itu sume ALASAN) pastu mulalah jual baju,kasut,stok barang2 umah mulalah hidup acara BUNTIL wakakak :D hais mcm2 lumrah betol..

berbalik kepada ceritera aku pula hais duit yg aku dapat ak sendiri xtau ak beli ape sampai account menunjukkan carta minimum wakakka :D mybe kete ak wat hal eh silap SUPEERBIKE aku yg wat hal ehhe..
dan mcm2 brg umah serta jalan ak menggunakan duit hehe selamat aku masih mempunyai keluarga yang tersayang ahha .. dan baru2 ini juga ak kehilangan hampir RM3++ duit aku melayang serta biskut famous amos ak jua kempunan ak .. yang tertinggal dlm trend (sapelah mahluk yg bertuah dapat) hurm lupakan lupakan

Sabtu, 1 Januari 2011

NEW YEAR

goodbye 2010 n hai 2011
huhuh tahun ni ak sambut kat KL je hehe bersama kawan2 aku . yup mesti pelik kenapa xbawak BF btw ak dh ajak tp dpt2 hidu die yg xnk so xleh paksa n ak xsuke nk paksa.

buat tahun 2011 hai dan selamat datang pelbagai azam nk ak ajukan kat tahun 2011 hehe :D
list2 azam:
1st - jadi diri sendiri
2st - buat hal sendiri (xyah amik port pasal org lain)
3st - jadi budak yang agak baik
4st - xde family prob lg
5st - segala asgmnt xperlu ad tangguh2
6st - perubahan pada hidup ini

dan lain2

sepanjang pejalanan NEW YEAR kan seronok aklu ko ada
to my hurm2 .. hnya kawan2 serumah ak je tau asl aku accited nk balik kl weh bukan sebab nk new year ngn kawan tp sebenarnya ak nk new year ngn kau tau x .. kau tau x ak jalan2 sepanjang new year tu ape ak nampk.. ak nampk GF ngn BF .. ak nampk BF die jaga GF die dr terkena buih terkena org weh.. ak nmpk die hug gf die :'( owh shit aku agak jelous disitu.. wahai syaffiq kn seronok kalu ko yg ad ngn ak new year sama kn kn.. btw ak xpernah paksa nk jump.. tp mmg dlm hati ak nk meet sgt sgt ngn ko tp ak tau payah kn ye ak xpandai drive kete ye kete ade je kt umah tp ak xpandai drive dr situ nmpk probl susah nk meet kau. yup ak tau umah ak jauhh dan ak xnk ko susah2 dtg umah ak or susah2kn kawan2 ko.. aku xnk ..ak pon bleh paham wehh .. tpi nape ko tulis mcm ak xusaha pelik wehh..