Rabu, 1 Disember 2010

thanks 2 kawan2

hai hai im again.. hurm smalam 1/12 aku kua bertemu kawan2 baik aku .. perhh mmg lama xjumpe dorg sampai ad yg dh ladys habis.. hehe btw kawan2 aku ni kebanyakkn nye tergolong dr golongan yg rockers nengok la suara kami lak mcm mana habis serak dh ahaha lagi2 si ZYRA hehee.. tapi kesian si zyra die bkn main lg ajak aku kua nk suruh teman die shopink katanya GAJI die dh masuk,alih2 cek card hahaa xmasuk2 hahhaa tpi thanks zyra ko bg aku gelang yang sangat cantik (die belanja) huhu merah,hijau,kuning FAV gelang aku hehehe..
then yg pelik nye bkn die yg shopink aku lak yg shopink perh barang2 aku dpt mmg terbaik, aku ni suke benda pelik2 sikit hehe :P tapi dorg jugak kwn yg slalu buat ak happy thanks n sory slama ni ak lupakn korg ehhe muah muah.. smalam puas habis aku shisha igt nk buat gaya aweks yg kat video tu tpi xjadi hahaha tpi kite2 mmg hebat la kn kwn kwn.. n aku jugak banyk terima nasihat dr kawan2 aku.bkn dr dorg saja,kawan2 aku yg lain jugak turut menasihati aku .. n now im CHILL thanks again i love u'll 
aku dh nk balik sana jauh d'perantauan ehhehe

video
video ni menerangkan muke aksi dr deqla ,kitaorg xnk bg die nengok nnti die padam .. korg nk nengok x muke yg die buat dlm camera tu ehhee 
hahahah bapak kelakr kn hehe

video
zyra hahah xjadilah weh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan