Isnin, 27 Disember 2010

terima kasih datang

kami di LANGKAWIIII 
horayy .. nampak x pic diatas ni hehe ya betoll... LANGKAWI dan dia datang bersama aku hehe.. memang seronok stay sana tau walaupon perjalanan nya pada awalnya xberapa betol..biase lah percutian yang xdirancang mmg mcm ni.. tapi apr pon mmg seronok. first thanks to my syg yang sanggup datang dr jauh KL to PERLIS then naik jeti sama2 ke LANGKAWI hehe.. n then thanks to KWN2 yang banyak membantu..
perjalanan kami bermula pada pukul 8 pagi, aku dh mula mengangkut beg nk ke kuala perlis.. pukul 8 pagi juga lah syaffiq dh sampai. hehe ,sampai je kat jeti aku pon cr mrncari mana budak katik ni .. lama ak toleh kanan dan kiri akhirnya ak nampk dah kelibat budak katik ni ehhee.. tpi ak buat2 xnampk la ahaha bia die yg dtg cr.. alih2 taraaa datang n nampk dh hehe.. hari tu tiket n ferry mmg penuh ,yela ak perg CRIMAS DAY mmg perh xtau r nk cakap ape. sampai je sana dh pukul 2 lebih hehe atom n bby dh standby tp standby kt hotel la hahaa. sampai je ak terus cr kete sewa, kami pon dapat kete sewa VIVA MANUAL n kete2 manual ni syaffi n atom je reti bawak ye la manual tpi dorg ni xde lesen. yng si bby n anna lak ad lesen tp haramm xreti bawak manual hahaa.. kami semua pon cr la hotel tah kenapa mmg bnyak full hotel2 ni tp akhirnya dapat jugak lah walaupon lari bajet kn kn segala2nya lari bajet tp semuanya ok la kn kn hehhe ni namanya DESTINASI LARI BAJET N XRANCANG hahaha tp semuanya okkk..
hari berikutnya hari kami pulang.. wah penat sehehhhh .. bla..bla...bla..bla..(mls nk becerita) sampai gak kt jeti then biha amik .. then kami g anta syaffiqq g station bus.. nk dijadikan cerita bus die pukul 11.45 tapi die kene naik bus g alor star pukul 8 bus ke kl 11 lebih.. so jam baru 7.30 so g la jup minum kt blakang tu.. baru je si syaffiq ni nk order ttbe abg tu ckp bus dh sampai perhhhhh ak rasa baru sekejup die ad kt sebelh aku ni..
masa die dlm bus tu hanya org tertentu je nampk ak hehehe... paham2 la.. meleleh gueee.. ak pandang die kejup je kt dlm bus tu then ak nyorok blakang atom(xnk bg die nampak ak isk isk isk nangis) hehehehe.. then ak xbye2 pon ak terus lari g kedai balik bus tu pon xgerak lgi.. soryy ak xmampu nengok ade air hujan jatuh hehehe... then die dh naik bus semua mula la kawan2 ak sakat aku bg leleh lg cissssss nengok dh xrock dh hehehe.. saya syg awak la :P



Tiada ulasan:

Catat Ulasan