Khamis, 23 Disember 2010

SS call, video call snap snap gotha..

tabiat syaffiq
tdo + tdo = cak terbukak (hai sayang)
syaffiq syaffiq heheh gotcha..seperti biasa adat couple berjauhan,benda yang boleh mendekatkan kitaorg melalui call n video call. tepat pukul 12 ak bergayut bersama kaw lagi hehe :P .. banyak betol benda yang nk cakap,banyak betol perkataan rindu kaw kata dan ak kata.. haiss xtau mcm mana lagi kn kn.. kejap2 kitaorg video call hehe ,perbualan aku banyak yang aku ajukan tentang "uuu i dh xsesuai gaya mcm dulu lg,rambut dh pendek" . "uuu i mcm tomboy la rambut mcm ni" mcm2 lagi tapi kaw tetap kata syaffiq:"xpe i ttp ngn u" hehhe kata2 itu buat ak lega dan relex lol hehe..dan ak ceritakan pada die tentang satu kejadian ni, td aku g pasar malam, sambil2 nk cuci mata,alih2 ade dua org minah ni bleh pulak ngorat ak..tanya soalan mcm tanya kt laki haiss ape die nii naik pelik la aki, aku kn gurll hehe tau la ak ensem dr mamat2 kt ctu ehhe ..bukan rini je ,hari tu aku g shopink mall pon sama ,kene ngorat dgn gurl .. mak aiii kalu la kawn2 pengkid ak tau gerenti dorg jeles hahaha. tp ak normal lahh ni ha atas ni syaffiq bf ak mana nk campak hehe... then syafiiq ckp ngn ak. jgn mcm2 la u ahaha.. sayangg saya masih NORMAL la .. suke pada lelakii.. seperti biasa SUPERSAVER slalu xberapa nk habis sebab ngn perangai TIDO si syaffiq ni ,die mmg kuat sangat tidoo tapi xpe la lagipon ak pikir kn die keje yang ak lak sebok2 kacau die ehhe.. sory sayang.. then untuk hilangkn ngntuk die tu buat la video call hehe alalla cumel betol BF ak ni.(aku je nampk die comell) nengok la tu pic2 yang ak sempat curi2 snap.. mata die ttdo then terbukak jup ehhe.. cumel je kn kn(perasan la end BF ko mana comel) lain org lain perasaan kn,kalu korg pon mesti suke sgt nengok bf korg kn kn hehe so mcm perasaan ak skrunk la hehe..

P/S 2 SYAFFIQ : sory syg ganggu u nk tido hehe btw thanks walaupon awak nk tdo awak still nk gak puaskn hati sy ,still angkat call n borak hehe btw rindu lgii laa hehe :P

2 ulasan:

  1. i like. wah , syaffiq. rindu dekat dia. nak nanges nie. :(

    BalasPadam
  2. belll jgn la nangis xbgus2 hehehe
    hapy2 k

    BalasPadam