Sabtu, 11 Disember 2010

rumah rumah

sory terlupa nk update blog hehe adakah anda anda rindu mau dgr ceritera saya heheh :)



NEW HOUSE
okies aku n the geng baru sahaja berpindah rumah sewa hehe :P kali ni kami dapat rumah sewa yang lebih besar dari dulu,jika dulu hanya setingkat dan skrunk sudah bertambh kepada dua tingkat, kali ni ak duduk sorag dalam bilik yeah mmg terbaikk nk buat bising pon senang n nk sepah2 pon tiada siapa yang mau larang kan ehehhe :P . kitaorg pindah pon sebab panas ngn orner lama  yelahh mcm haramm rumah paip pecah bukan salah kitaorg ponn dah tu suruh betolkn sikit agak lambat,makin meningkat bil air umah aku bo SHIT la .. n now kami lega sebab pindah dr sana n orner kali ni mmg baikkk mcm mak2 kami je heheh 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan