Isnin, 20 Disember 2010

NEW HAIR pendek sudah

NEW ME FOR 2010

first im sory to all of u hehe :P mybe ramai yg lebih suke rambut aku yg sebelum ni panjang n ad yg kata susah nk dapat rambut mcm tu,tp mybe ak agak sikit bosan ngn rambut panjang jadi aku pon cut ,nilah asilnya haha

acly sebelum tu ak potong mcm ni then aku nengok rambut ak rosak giler babi so ak cut lebih pendek mcm hasil kat atas tulah hehee.. so how better ni or yg atas ahhaa
korg nk tau 3 kedai aku pergi tau x
mula kedai aku lurus kn rambut then ak g second kedai lain lak aku potong jadilah pic baju kuning ni then esknya ak g kedai lain lak potong jadilah yng pic belang2 tu ahahaha
tapi ak rindu rambut lama aku huhuhu :P

3 ulasan: