Jumaat, 3 Disember 2010

back to NORMAL

12/3 tanggal 9:30 malam aku akn berangkt pulang ke tmpt aku study di mana hais nun jauh d'utara sana perlis indra kayangan (penah jejak ke korang) huhu.. 
smalm bby n anna dh sampai umah atom yang angkat ,sory xsangka korg dtg smalam igtkn rini hehe :D
btw kami igt nk balik naik KTM(kereta api tanah melayu) saja mau cuba2 tapi tiket habis so terpaksalah kami naik bus saje hehe ..otw nk g buy tiket bus bnyk hal yg berlaku antaranya, punyelah lama aku xnaik benda awam2 ni smpai aku lupa mcm mana nk g b.jalil hahaha naik ktm kah? putra kah? lrt ahaha akhirnya tau juga hahaa xingt lol bkn lupa daratan tp mmg dh lupa kot haha.. walupon aku gelak2 sikit tpi ak tau kawan2 ak bleh perasan ak lain ,cara gelak aku,cara temenung aku kn kn hehe aku nampak lah korg buat ape hehe :D
tapi buat kawan2 jgn la turut sedih ngn ape yg terjadi ngn aku k chill la back to normal balik.. 
tapi ad satu cite yg buat ak teringat sampai skrunk..
aku teringat muke abg yang nk jual tiket tu ,bapak gengster cr pelanggan ,agak2 la der sampai tarik kawan aku mcm nk jual barang rupa2nya penjual tiket ahhaa ,,tapi abg tu ok la sebenarnya hahaa alih2 die bg numbe fon senang kalu order tiket nama die ALONG haha patot la mcm gengster aku ckp tapi abg tu kata "gua anak first la mmg la along" ahhahahaha btol gak .. akhirnya kami berjaya membeli tiket..
balik umah lak siap2 nk gerk g BB cr barang ngn sis aku,anna n bby hehe cr punye cr alih2 sampai pon dh agak lambt yang aku dapt beli cume kasut kung fuu je hehe bleh lah nk buat g class hahaha kasut lama leh simpan hehe .. 

hurm aku akan tolong kau
hati aku tetap kata yang aku sayang die walupon dh bnyk benda die sakitkn aku n walaupon sikit2 rase syg tu dh hilang . aku akn tolong kau kalau kau ada masalah.. cume ak nk kau bgtau je jangan simpan, simpan2 mmg giler la kau.. kalu aku belh tolong aku tolong .. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan