Rabu, 24 November 2010

sory ak terluahkan



is taken

aku xtau lah ape yang aku rase skrunk ni btol atau x.. acly ramai yang xtau aku sudah ada BF sebenarnya,  ye mmg status kat FB aku tu nampak ak single tapi hakikatnya tidak . dh agak lama ak dgn budak tu.


teringat time mula2 dulu...
oh ak suke time mula2 aku ngn die yup seronok sangat ,dia slalu layan aku,slalu igt aku. kalu aku kat class pagi2 lagi die dah mcj aku,walaupon dlm class time tu agak BZ tp aku ttp focus kt mcj die (mcj nyorok2 la) . setiap malam xhabis2 call die.... hais rindunya setiap patah perkataan yang dia taip tu, tapi tu dulu lah ,skrunk semuanya semakin pudar :( . munkin kami BZ yup,aku paham dia keje dan ak masih belajar. tapi xboleh ke lepas keje main mcj ngn aku .. urmm skrunk semuanya dah makin berubah. dia balik keje terus g mana tah xbgtau ak pon ,kadg2 aku saje je tgu die mcj tapi syg penat je aku tgu ,satu mcj pon xde sampai lah pukul 1 lebih .. awak pergi mana??
kalu boleh aku nk sgt die mcj (bb i nk g main bike jup k / bb i nk g main badminton / bb i nk g lepak balik lambt u tdo je tau jgn tgu) kalu die mcj mcm ni sedap sikit hati ak, ye la tau die nk g mana, dan ak xkn mcj n ganggu. ni tidak ,aku mcj mcm orang giler 3,4 keping text ak bg tpi satu pon dia xlarat reply.. aku ni kacau hidup ko ek?? aku ni siapa?? 
aku xmara pon kalu die nk main bike die tu, ak xmara pon kalu dia nk lepak tp plss la BAGITAU sebagai seorang GF wajib tau paham .
sejak aku couple ngn dia ,ak xpernah mcj orang lain selain dia tapi  aku lupa kwn2 aku, aku abaikan org lain sebab apa?? sebab nk focus kt ko sorg tapi ko xpaham. sejak aku xmcj dorg sume ak makin bosan bila ko xlayan mcj aku ,ko berubah weh berubahhhh.. mana ko yang aku kenal. aku dan dia couple mybe boleh diketogerikan jarak jauh .. umah aku kat bangi dan dia di puchong tapi sebab aku tgh study .aku study d perlis cume time cuti je ak leh jumpe die.. 


HATI AKU
kadang2 aku rasa macam nk putus kan hubungan ta.pi aku sayang tau x.. aku xtau la kau..
aku igt lagi dia ckp ..


aku             : sayang kalu i minx putus ape u akn cakap??
dia              : i cakap ok je 
aku             : ok je!
dia              : ye la dah u minx putus maknanya u dh xsyg i so buat ape la kalu i syg u tpi u xsyg i                      bettr putus.


PERINGATAN PAD KAUM ADAM : kalu kaum hawa ckp mcm ni jgn la korg jwb ok je ..cube ko mempertahankan sikit cinta ko tu,ni nampk sgt mcm ko nk sgt putus padahal awek2 ni saje je bg soaln mcm ni nk nengok sejauh mana tahap ko syg kn dia..
kadang2 aku rase aku ni mcm kacau hidup dia nk enjoys ngn kawan2 die...
dan aku rasa ak xpenting laaaaa....
aku akn col die sbb ak rindu die sgt sampai ak tercol dia time die lepak,aku akn ckp cepat2 sbb xnk ganggu die ngn kawan2 die lepak, tapi dia mcm xpaham aku je...


korg rase aku bodoh x??
korg rase aku lurus x??
mukin ini yang aku terima ye la, aku pernah lakukn ni kat EX2 BF aku ..
bak kata kakak aku dari awal dulu dia pesan kt aku sbb suke mainkan perasaan org "end jangan buat mcm tu xbaik la ,,nnti ko lak yg kene n ko lak yg rase ape yang dorg rase" yup u'r rite kak .aku dah rase ak baru dapat rase la kak.. sakit la kak 
kadang2 tiap2 malam ak cry2 huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sambil tgu mcj die tu sambil (isk isk isk) yup saya mmg cengeng kuat nangis walaupon luaran aku rock / perempuan kasar tapi bila bila ngn dia ak xmampu jadi sekasar aku, aku lain tau x lainnnn.
hanya kawan serumah ,famly aku yg kenal aku mcm mana..
aku igt lagi kawan2 aku paksa aku putus ngn dia (opsss alamak tercerita) dorg ckp ramai lagi yng lain lebih baik dr die .. tapi ak xnkk owh ak sayang dia la wehh korg kene paham 
sejak aku cerita semua kt sis aku ,dia ckp  ha padan muke dh rase dh.. amik ko dulu dh pesan dr awal dh.
weh tolong lah jangan berubah tolong lahhhhhh,aku tau ko mesti ckp "mana ad berubah lah"
ko xnampk mmg r ...... dan air mata pls jangan jatuh2 lagi nnti habis 


hurm ak tulis mcm ni ak tau dia xkn baca BZ kan.. aku xburuk2kn ko tapi ko xsedar gerak geri perubahan ko tu....




                                                aku suke ko. sayang ko... KO??



5 ulasan:

  1. hmm, agak same story you dgn i. I paham pasaan you tuh end.

    BalasPadam
  2. end, jgn giveupppp ! laki mmg mcm tu. relax doe haha hey klo free, followlah blog aku. tak paksa hee

    BalasPadam
  3. ok ak folo ahhaha
    huwaa ak tgh bangkitkn diri

    BalasPadam