Isnin, 15 November 2010

saya mau baby laaa

hari ni tah mcm mana aku rasa mcm teringin nk pelok cium baby.. rindu nya kat bau baby..
napalah anak buah aku semua dh besar haiss.. hais nasib ak ni xkawin lagi hehehe 
teringin nak baby lah hehe tapi siapa bakal papa dia hehe :P
reieie end ko jangan nk berangan boleh x hehe 


tapikan nnti babys saya tu anak baby boys ke baby gurl??
anak pertama mintak2 dapat baby boys nanti dia boleh jadi abang then dia tau jaga adik dia mcm 
mana. lepas tu baru lah baby gurl hehehe so cute...
arghhhh nak bby nk bby tpi bukan skrunk biar kawin dulu lah haha 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan