Ahad, 28 November 2010

braces oh braces si gigi besi

horay horayy lepas ni saya akan bertukar wajah dr gigi saya .. seronok nya xsaba2 nk pakai ini :D ..
sebab jelous punye pasl myra adik aku dpt buat dulu tp die GOVMNT je lah ting 2 kn senang dan aku pulak SWASTA .myra jaga baik heheh warna mula yg aku nk pakai warna erk erkk eh rasia nnti nengok je pic terbaru bakal ak uploadkn hahahaha... tpi yg pening nye ak dh deal ngn doc kt belah KL tpi dh r ak study belah utara mcm nk deal ngn doc belah utara lak sbb benda ni dh r kene tukar tiap2 bulan xkn wa nk turun KL lak. tpi bile pikir dh r next sem ak praktical so mesti r dh kat kl tpi lepas tu sambung balik lg 2 tahun kot hehehe.. so HOW nk buat kt KL or kt KEDAH???  lepas ni senyuman saya dihiasi oleh warna2 huhuhu.. just wait n c k hahaha :*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan