Sabtu, 27 November 2010

27/11


yahuu untuk melupakn segala kesedihan jadi aku klua berjalan2 dengan ditemani kawan2 serta adik dan czn.. mula destinasi yang dituju ialah SUNWAY hehe dah lama benar xmelepak disana,sampai2 je ak terus lari g COTTON ON yahuu dapat la sehelai baju yang nyam haha...


lepas je shop tetibe perut terasa laparrr sambil memilih2  tmpt nk mkn MCD,KFC,ke sampai lh gado2 akhirnya mkn kat CYKEN RICE (bukan sekadar nasi ayam kok kok kok) perhh ak punye nasi xsampai2 lauk je sampai hais aku pon mkn je la tpi lepas mkn kt ctu kepala aku pusing gile pening sgt mcm nk pecah otak..terasa agak bosan d sunway ak pon gerk BUKIT BINTANG kt sana teman2 sedang menunggu...


sepanjang perjalanan aku dalam kete mmg sakit betol kpala ak berdenyut2 akhirnya aku MUNTAH TERBAIK selamat la sempat cr plastik beg perhh segala perencah ayam,ikan td sume kluar...
sampai BB aku terus shopink sana shopink sini wah rambang btollah mata.xtau mana nk pilih sbb dh agak lama hobi shopink aku ni xmembuat kerjanya wakakakka :D

teman-teman
teman hari tu yg muncul deqla bff aku,czn ak,adik aku,jack n daus ..punye lah sedap shop tetibe ak terdengar jeritan dr sesorg ,ak pastikan dan akhirnya aku mengenali suara itu ARGGGGGG kawan2 seangkatan sek la geng2 lassy aku..perh lama xmeet dorg makin cun meletop2 hehehe..
muah muah kis sana kis sini hehe..
seterunya kami mkn tapi syg laksa yang ak beli ak xmkn sbb perut serta kpala xmenerima ,makan sikit muntah2 hais syg btol la la FAV aku haiss nk je aku bungkus wakaka


masa otw nk balik kami sempat main buih2 crimas yg bakal menjelang nnti lawa btol la ehhehe
thanks la hari ni hari seronok aku thanks again.. shopink la yg palink seronok
akhirnya ak berjaya membeli 4 baju2 baru horayyyyy seronok laa.




sedikit gambar2 yng sempat diambil:


kawan2 sekolah seangkatan
daus n jack
dqla best fwen ak
myra,me,daus,adel n dela jack tgh snapkn





Tiada ulasan:

Catat Ulasan